TISSØ ROKLUB

Søvejen 14

4490 Jerslev

Tlf.: 58 25 02 92

I ungdomsafdelingen lægges der vægt på det sociale samvær og den gensidige respekt for hinanden. Stemningen er altid god og de unge lærer hurtigt at se efter hinanden. Ungdomsroerne har lært at man skal tage godt imod de nye der kommer så mobning er ikke et problem i roklubben.

Udover alle vores ihærdige instruktører har vi en kæmpe opbakning fra forældrene. De er gode til at køre til de mange forskellige stævner som vi deltager i, i løbet af året. De unge har mulighed for at ro kajakker, inriggere og outriggere.

Disse bådtyper indbyder både til sjov og ballade, men stiller også krav til de unges koncentrationsevne og træning i balancefærdigheder. De unge er meget kreative med vandlege og lærer hurtigt at bruge naturen til leg.

Ungdomsafdelingen består af 65 juniore i aldersgruppen 8-25 år.

Ungdomslederen og rochefen har det daglige ansvar for, at ungdomsafdelingen fungerer og tingene foregår på sikkerhedsmæssig forsvarlig vis.

Arrangementer og aktiviteter ud over det daglige, varetager ungdomsudvalget.

Har du spørgsmål i forbindelse med ungdomsafdelingen, er du velkommen til at kontakte Ungdomslederen eller rochefen .

Ungdomsleder Bianca Toftebjerg

mail. biancatoftebjerg@gmail.com